• Badmaat zuigt de penis naar ongekende grootte.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Na de eerste sessie zult u direct zien dat uw penis aanmerkelijk groter is dan voorheen. Voor blijvende geweldige resultaten dient u de Badmaat regelmatig te gebruiken. De Badmaat is het enige product ter wereld dat een gepatenteerd “Hydro-technologie” gebruikt.

Wat zijn de te verwachten resultaten?

In ’t algemeen kunnen wij resultaten garanderen van 2,5 cm tot 7,5 cm groei van de penis, en 30% groei in omtrek. De groei is zowel in slappe als stijve toestand duidelijk zichtbaar. Mensen met een kleine penis zullen sneller resultaat zien dan mensen die van nature al een grote penis hebben, doch voor beiden zijn verbetering mogelijk. Nadat u de Badmaat van de penis schuift zal uw penis enkele uren groot blijven en daarna weer ietsje krimpen. Het is dus geen wondermiddel. Echter na enkele keren gebruik zal het resultaat beter zijn en blijvend. Vergelijk het met gym of sportschool. Van een keer trainen krijg je geen sixpack. Badmaat is een leuk product dat u enkele keren per week kunt gebruiken en na enkele weken zult u verbaast zijn over het goede resultaat.

Hoe vaak gebruik ik de Badmaat?

Een sessie is maximum 20 minuten en per 24 uur maximum 1 uur. Dus u kunt tot 3 keer per dag oefenen met de Badmaat.

Kan ik de Badmaat gebruiken als ik besneden ben?

Ja, het maakt niet uit of u wel of niet besneden bent, dezelfde resultaten zullen behaald worden.

Zijn er veiligheidsvoorschriften?

Ondanks dat dit een zeer veilig en uitgebreid getest product is moet u toch zorgvuldig de instructies volgen die bij het product horen. Bewaar de Badmaat in elk geval zodat er geen kinderen bij kunnen. Het is niet aan te raden de Badmaat te gebruiken als u korte tijd voorheen een operatie heeft gehad in de schaamstreek of aan uw penis. Penis pompen worden al jaren gebruikt voor goede resultaten. Ons product Badmaat is aanbevolen door artsen bij patiënten die kampen met erectie-problemen ( erectile dysfunction of ED )

Kan ik de Badmaat ook onder de douche gebruiken?

Ja natuurlijk ! De Badmaat voelt zich net zo goed thuis onder de douche als in een warm bad. U kiest zelf welke methode u het fijnst vindt.

Zijn er bijwerkingen?

De enige bijwerking of neveneffecten zijn een grotere penis, beter orgasme en een beter seksleven met uw partner.